Szolgáltatások

Energetikai tanúsítvány

Napjainkban mind a költségcsökkentési célok, mind a környezetbarát szemléletnek köszönhetően, előtérbe került az energiatakarékosság az építészet terén is. Egy épület energiafelhasználását pedig az energiatanúsítvány segítségével lehet a legjobban jellemezni. Cégünk energetikai tanúsítvány készítésével is foglalkozik.

Műszaki ellenőrzés

Az alapos műszaki ellenőrzés elengedhetetlen ahhoz, hogy a tervezett beruházás az építési előírásoknak és műszaki terveknek megfelelően történjen. Cégünk műszaki ellenőr szakemberei precízen, gyakorlottan végzik feladatukat annak érdekében, hogy az esetleges problémák időben kiküszöbölhetőek legyenek.

Felelős műszaki vezetés

Egy építkezés kivitelezése során a felelős műszaki vezetés szerepe döntő fontosságú, hiszen valakinek koordinálni kell a munkafolyamatokat. Az ADDOR Kft. felelős műszaki vezető szakemberei jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így hatékonyan tudják összehangolni a kivitelezés egyes folyamatait, fázisait.

Miért válasszon minket?

Az Addor Mérnöki és Tanácsadó Kft. több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik építőipari szakterületen. Műszaki ellenőr és műszaki vezető szakembereink olyan nagy projektekben vettek részt, mint a tolnai Tesco, Porsche autószalon, vagy az üllői logisztikai központok építése.

Célunk a szakmai tisztaság megőrzése mellett ügyfeleink érdekeinek kiszolgálása, a hosszú távú együttműködés érdekében. Bízza ránk a mérnöki és kivitelezési munkálatokat, teljes körű megoldást nyújtunk.

Ingatlan eladásnál és új építésű ingatlanok esetében kötelező az energetikai tanúsítvány elkészítettése. Vállaljuk lakások, családi házak, irodák és egyéb épületek komplex energetikai felmérését az energiaköltségek elemzésével. Emellett Tanácsadóink a költséghatékony átalakításra javaslatot tesznek, melyben kiszámítják a megtérülési időt is. Így Ön egy vásárlás alkalmával azonnal tudni fogja milyen felújításokba érdemes belevágni költség csökkentés céljából.

Akiknek már dolgoztunk