Cégünkről

Az ADDOR Mérnöki és Tanácsadó Kft-t 2003-ban alapítottuk azon céllal, hogy az ingatlan beruházási, építőipari szakterületen komplex mérnöki szolgáltatásokat nyújtsunk. Az azóta eltelt évek során cégünk jelentős piaci ismertségre és szakmai elismertségre tett szert az építőipari beruházások teljes körű lebonyolítása és műszaki ellenőrzése területén, amit számos magas presztízsű referenciánk is jól szemléltet.

Szakmai Jogosultságaink a Magyar Mérnöki Kamara (MMK) szabályzata előírásainak megfelelően:

  • Beruházás Lebonyolító - BB
  • Műszaki Ellenőr - ME-É, ME-M, ME-KÉ
  • Felelős Műszaki Vezető - MV-É, MV-M
  • Energetikai Tanúsító - TÉ

Elért sikereinket - a legmagasabb szintű szakmai felkészültség mellett - annak köszönhetjük, hogy elkötelezettek vagyunk Ügyfeleink érdekei, a szakma tisztasága és a hosszú távú partneri együttműködés mellett. Arra törekszünk, hogy Ügyfelünk befektetése minden esetben határidőre, a lehető legnagyobb sikerrel és legkiemelkedőbb minőségben valósuljon meg.

Ha Ön nem csupán szolgáltatást, hanem szakmailag és az Ügyfél érdekei iránt egyaránt elhivatott, megbízható partnert keres mérnöki és kivitelezési problémáinak teljes körű megoldásához, ajánljuk magunkat!

Kérjük, tekintse meg referenciáinkat - amelyekről úgy gondoljuk, önmagukért beszélnek -, és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, hogy személyesen egyeztethessünk az Ön igényeiről.

Energetikai tanúsítvány

Napjainkban mind a költségcsökkentési célok, mind a környezetbarát szemléletnek köszönhetően, előtérbe került az energiatakarékosság az építészet terén is. Egy épület energiafelhasználását pedig az energiatanúsítvány segítségével lehet a legjobban jellemezni. Cégünk energetikai tanúsítvány készítésével is foglalkozik.

Műszaki ellenőrzés

Az alapos műszaki ellenőrzés elengedhetetlen ahhoz, hogy a tervezett beruházás az építési előírásoknak és műszaki terveknek megfelelően történjen. Cégünk műszaki ellenőr szakemberei precízen, gyakorlottan végzik feladatukat annak érdekében, hogy az esetleges problémák időben kiküszöbölhetőek legyenek.

Felelős műszaki vezetés

Egy építkezés kivitelezése során a felelős műszaki vezetés szerepe döntő fontosságú, hiszen valakinek koordinálni kell a munkafolyamatokat. Az ADDOR Kft. felelős műszaki vezető szakemberei jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így hatékonyan tudják összehangolni a kivitelezés egyes folyamatait, fázisait.

ADDOR Kft.

Energiatanúsítvány, műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés szakértelemmel